Dôležité tlačoviny pre začínajúceho podnikateľa

Ak čítate tento článok pravdepodobne ste už zabehnutý podnikateľ alebo nad začatím vlastného biznisu premýšľate. Tak či onak vždy sa zíde dobrá rada ako si prilákať nových zákazníkov a zvýšiť svoj úspech. V nasledujúcich riadkoch sa zameriame na to aké tlačoviny by ste ako podnikateľ mal mať vždy poruke.

_vizitkyV prvom rade musíte dať o sebe vedieť. A aby ste mohli svoj kontakt posúvať ďalej budete potrebovať pomocníka. Najlepšiu vizitku Vám spraví, prekvapivo, praobyčajná vizitka. Nemala by byť však až príliš obyčajná. Prezentuje Vás a Vaše podnikanie. Dajte si záležať na profesionálnom vyhotovení, dostatočnej gramáži papiera a vkusnom grafickom prevedení. Radi Vám pomôžeme od prvotného návrhu až po finálnu tlač a dohliadneme na to, aby ste sa svojimi vizitkami mohli hrdo pýšiť.

_katalog-web

Ďalšou pomôckou, ktorá Vás dostane do povedomia a prezentuje Váš biznis je firemný katalóg alebo brožúra. Podobne ako vizitka aj tieto obsahujú Vaše kontaktné údaje a navyše množstvo zaujímavých informácií o Vašich produktoch či službách. Tu je ten priestor na ohúrenie nového klienta Vašou genialitou a ponúknutie najlepšej ponuky akú na trhu nájde. Neodmysliteľou súčasťou katalógu či brožúry sú fotografie. Na tie treba klásť snáď najväčší dôraz. Nič nepôsobí menej profesionálne ako neostré a nedostatočne upravené fotky. Aby ste sa vyhli podobným faux pas a vystupovali maximálne seriózne zverte tvorbu katalógu našim fotografom a grafikom.

_hlavickovypapier

Jednou z vecí, ktoré pridajú na vážnosti aj mladej firme je hlavičkový papier. Mať ten svoj s vlastným logom je nápad, ktorým zaujmete. Vlastne kdekoľvek umiestnite svoje logo budete viac na očiach a ľudia si Vás zapamätajú. Nebojte sa preto investovať do natlačenia vlastných obálok, prospektov, etikiet, samolepiek či kalendárov. Posledné spomenuté sa Vám budú hodiť najmä v závere roka, kde ich môžete najbližším obchodným partnerom zaslať zároveň s novoročenkou.

_noviny-webNa záver rýchla vízia budúcnosti. Keď Vám vyššie spomenuté tlačoviny pomôžu k úspešnému rozširovaniu Vášho podnikania a sláva bude stúpať, môžete si dovoliť vydávať aj vlastný firemný časopis alebo noviny. Veľké (a nielen svetové) spoločnosti ich majú, tak prečo nie Vy?

Ponuka výhodných balíčkov nielen pre začínajúcich podnikateľov 

[et_pb_shop admin_label=“Obchod“ type=“product_category“ posts_number=“3″ include_categories=“balicky“ columns_number=“3″ orderby=“menu_order“] [/et_pb_shop]